Strona główna forum Porozmawiajmy Leki Leki

Postprzez Vko 2010-05-28, 10:36

Ze względu na niewydolność podwzgórza lekarz przepisał mi m. in Clostilbegyt i kazał przyjmować rano tylko, że nie powiedział mi czy przed jedzeniem czy po. Na ulotce wprawdzie pisze, że przed, ale ale nie ma tam słowa "pacjent" tylko "pacjentka" cały czas dlatego chciałbym wiedzieć, kiedy powinni brać mężczyźni. Ostatnio brałem po jedzeniu, bo ktoś brał tak na forum kulturystycznym, ale chciałem się upewnić pisząc tu na forum medycznym.
Vko

Linki Sponsorowane

Postprzez Grystan 2010-05-29, 21:30

Preparat ten jeśli poszukać w innych źródłach znajduje również zastosowanie w leczeniu schorzeń, które dotykają mężczyzn. Trudno mi powiedzieć dlaczego producent na ulotce nie podaje tej informacji. Zresztą z punktu widzenia mechanizmów działania leki stosowane przez Pana ładnie układają w spójną całość. Co do stosowania to lek ten dobrze wchłania się z przewodu pokarmowego, jednak jeśli producent zaleca stosowanie tego leku przed jedzeniem to myślę że powinno się do tego zastosować, zapewni to lepsze wchłanianie leku do organizmu, a zarazem w niewielkim stopniu może poprawić jego skuteczność .
Grystan

Postprzez Vko 2010-05-31, 14:33

Dziękuję za informację. Mam jeszcze sprawę. Otóż od tygodnia zacząłem trening dla początkujących Mawshiego w warunkach domowych i w związku z tym czy dobrze, że ćwiczę czy powinienem na razie przerwać przy mojej dolegliwości?
Vko

Postprzez lieft 2010-06-03, 18:37

Vko napisał(a):Ze względu na niewydolność podwzgórza lekarz przepisał mi m. in Clostilbegyt i kazał przyjmować rano tylko, że nie powiedział mi czy przed jedzeniem czy po. Na ulotce wprawdzie pisze, że przed, ale ale nie ma tam słowa "pacjent" tylko "pacjentka" cały czas dlatego chciałbym wiedzieć, kiedy powinni brać mężczyźni. Ostatnio brałem po jedzeniu, bo ktoś brał tak na forum kulturystycznym, ale chciałem się upewnić pisząc tu na forum medycznym.

czy czujesz się dobrze? jakie ma znaczenie dla kogo jest adresowana w tym wypadku ulotka?
lieft

Postprzez Vko 2010-06-04, 06:58

No czuję się słaby, chociaż jednak czuje, że troszkę ikry mi przybyło po tych tabletkach, a po treningu czuje się też troszkę lepiej, ale nie jest jeszcze super. Jak jest naprawdę dobrze to swoja energię porównam do żarówki, którą nagle ktoś dokręcił i świeci pełnym światłem, inaczej myślę, inaczej działam. Co do tabletek to przez jakiś czas brałem po jedzeniu i miałem wrażenie, że troszkę było lepiej, ale do wizyty u lekarza będę brał przed jedzeniem jednak.
Vko

Postprzez socjal 2010-07-27, 21:18

na noc celem złagodzenia oduzenia jakie możę być po tym leku.
socjal

Linki sponsorowane

Linki sponsorowane

Powrót do Leki