Strona główna forum Twoje Zdrowie Pediatra Rozwój dziecka

Postprzez kinia 2008-04-03, 14:12

moja 2 letnia corka dostala grypy jelitowej ale nie zostala w szpitalu.ciezko ja przechodzi czy mam szukac innego wolnego miejsca w szpitalu.
kinia

Linki Sponsorowane

Postprzez monika2-1989 2009-03-10, 00:04

witam.. moja córeczka ma 10 miesiecy... od 7 marca tego roku meczyly ja wymioty, luzne stolce i stan podgoraczkowy.. 8.03 b.r pojechalismy na pogotowie tam zbadali ja i powiedzieli ze ma grype jelitowa, brala lekarstwa :ENTEROL w saszetkach (po tym wymiotowała bardzo) NIFUROKSAZYD(w syropku) i ORSALIT(w saszetkach)gdy zjadla kaszke lub klejk wymiotowala, pic to pila do dzisiaj 9.03 potem nie chciala nawet pic..zawiezlisy ja do szpitala do biegańskie w łódzi,, to bylo poczatkowe odwodnienie lekarze pielegniarki nie mogly podłaczyc jej weflonu bo żyły znikaly czy cos takiego (jej krzyk byl rozplaczliwy) zostala w szpitalu podłaczyly ja do kroplówki na odwodnienie i jeszcze jakos jej dali i jakies proszki, i dali jej siemie.. dopiero teraz zaczela pic ma diete je tylko klejk ryzowy który wogole jej nie smakuje nie chce jesc.. stolec jej powoli gescieje ale nadal jej wodnisty... boje sie o nia bardzo.. ile zostanie w szpitalu? czy ta choroba wróci? do dam ze nasza porodnia jest zamknieta ze wzgledu włanie na ta epidemie jelitowa trwa tam oczyszczanie i dezyfekcja!!czy powinnam sie nie pokojc? czytalam ze dobra jest coca-cola ale tego dziecku 10 miesiecznemu nie podam... PROSZE O NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ!!! ZANIEPOKOJONA MAMA
monika2-1989

Linki sponsorowane

Powrót do Rozwój dziecka