|
![]() |
Zamów |

koranka88@op.pl napisał(a):Witam, mój problem zaczął się póltora miesiaca temu, z powodu niezdania egzaminu strasznie się zestresowałam (czulam jakby swiat mi się zawalil), zaczela mnie po tym boleć głowa, nie był to typowy ból-nie był tak silny aby brac leki przeciwbolowe(raz wzielam ibuprom ale i tak nie pomógł), było to uczucie jakbym spadła ze schodów i potłukła głowe, uczucie senności, ospałości, często zdarzało się ze czulam ze cos mnie „kluje” w glowie a potem czulam jakby „prad” rozchodzil mi się od tego uklucia w inne czesci glowy. Po 3 tyg liczba tych ukluc zmalala, teraz cos mnie zakluje raz na 2,3godziny. Ale do tego dochodzi uczucie ciągłego zmeczania, caly czas chce mi się spac, ale po spaniu ok13godzin czuje ze i tak już nie zasne. Gdy przelykam sline czuje chrupanie w gardle-krtani i jakby mi się tam wszystko przesuwalo, a gdy nachylam glowe do przodu i chce dotknąć broda dekoltu czuje lekkie chrupanie kosci (ale nic nie boli i dotykam). Boli mnie troche szyja i czuje tez ból pod pachami (ale internista nie wyczul powiekszonych węzłów chłonnych) Do tego boje się ze jest mi cos powaznego, ze umre, placze z tego powodu i nie mogę przestac o tym myśleć. lekarze nie wiedza czemu boli mnie glowa i jestem ospala, morfologia -ok., ob.-27, mam niewielka nadżerke, cytologia grupa II, TSH 4.020., u okulisty zmian na dnie oka brak – czy ktos ma podobny problem i objawy jak ja? Bardzo proszę o kontakt tu lub na maila: koranka88@op.pl