przez wastagpol 2010-05-25, 13:30
Witam jakieś 4 miesiące temu skręciłem sobie staw skokowy(kostka strasznie spuchła), bylem u lekaża założył mi szynę i powiedzieli żebym przyszedł za 3 dni na kontrolę minęły 3 dni zdjęli mi szynę leżak po dotykał nogę ,jak dotykał to mnie bolała więc założyli mi gips i powiedzieli żebym przyszedł za 3 tygodnie na kontrolę minęły 3 tygodnie zdjęli gips lekaż po dotykał nogę jak dotykał już nie bolała,wypisał mi zwolnienie z wf-u na miesiące,po miesiącu zacząłem ćwiczyć na wf-ie noga stopniowo puchła po każdym wysiłku fizycznym ,podczas grania w piłkę nożną koło domu znów skręciłem kostkę (również spuchła )ale nie tak jak wcześniej,poszłem do lekaża powiedział żebym smarował altacerem w żelu i wypisał mi zwolnienie z wf-u na 2 miesiące ,po miesiącu smarowania altacerem stwierdziłem że kostka dalej puchnie jak pochodzę więcej po następnym miesiącu smarowania altacerem zacząłem grac w piłkę ale noga dalej puchła i teraz nie wiem co mam robić iść ponownie do lekaża czy smarować tym altacerem.