wojtas8585 napisał(a):Chciałem podziękowac kirke za ten olejek tymiankowy rewelacja pozbyłem sie lambli w ciągu tygodnia ale mam pewien problem otóż mam diete przeciwgrzybiczą i nadal spożywam olejek tymiankowy i pojawił mi się straszny świąd odbytu,nalot na języku został tylko bliżej gardła na końcy jężyka ,często mam uczucie jakby coś wydobywało się z mojego odbytu i uczucie jakbym sobie tyłek wysmarował olejem {uczucie ślizganie między pośladkami} mam lodowate ręce a za pół godziny jest mi gorąco i się pocę czyżbym miał w sobie jeszcze grzybki candide chociaż posiew kału tego nie wykazał i jeszcze biore probiotyki
Dziękuje ,że mogłam pomóc i w małym stopniu przyczyniłam się do poprawy Twojego zdrowia;)
Co do problemow z odbytem to mogę podpowiedzieć abyś jak na razie zakupił sobie w aptece maść która jest bez recepty L3 Prurigo jest to maść przeciwświądowa i 2 razy dziennie smarował okolice odbytu po ówczesnym umyciu i osuszeniu.
Skoro pomógł olejek tymiankowy odstawić antybiotyki i podałam Ci schemat jak go przyjmować po przerwie i powtórz kurację
Do tego polecam probiotyk dicoflor60 -ten świąd który odczuwasz wcale nie musi być związany z grzybicom skoro posiew jego nie wykazał.Najpierw spróbuj tą maść co podałam i daj znać czy jest poprawa czy nie i pomyślimy co dalej.
Pozdrawiam