myslaca napisał(a):Sorry ale te suplementy dzialaja na podswiadomosc... istytucie chemii przebadalismy-dla tzw picu(ja nie chemik) np TL III ..cholera placebo bylo wrecz skladniki nie mogly spowodowac chudniecia... moze i racja na razie jestem w trakcie badan na tarczyce,,,, a jeszcze jedna ciekawosc dietetyczki w trakcie leczenia wrecz zabronily mi cwiczen,,, a to juz bardzo ciewawe-nie moglam sie stosowav bo np bez rowerka, rolek czy basenu nie zyje :)
Jak już to Therm Line II bo III nie ma. Podświdomość dotyczy każdego leku, bo podczas badań w grupach placebo też niektórzy mają takie same efekty jak w grupach z lekiem. Ja biorąc TSE regularnie badałem sobie temp. i u mnie wystąpiła termogeneza, może placebo ale była, na siłowni też miałem lepsze wyniki, więc powiem tak na mnie działała. Co do twoich badań to jak w instytucie chemii mogliscie sparwdzić że nie działają na człowieka? Mogliście sprawdzić skład i tyle. I co był inny niż podany przez producenta? Czy Twój pan profesor stwierdził, że np. synefryna nie powoduje wzrostu ciepłoty ciała?
A co to tekstu że dietetyczki w czasie leczenia zabroniły Ci cwiczeń-to nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jakie leczenie? Ta nadwaga? Dietetyk zabrania podczas odchudzania uprawiania ćwiczeń? Ewenement w skali światowej, niestety negatywny, bo większesz głupoty już dawno nie słyszałem.
Kończąc ten niepotrzebny wywód proponuję Ci zrobić badania właśnie tarczycowe (TSH, Ft3 i Ft4) bo może właśnie tam tkwi problem.