przez myslaca 2008-06-24, 11:04
djfafa moj metabolizm jest slaby 1300 tylko, a co do dietetyczek to jedne z lepszych w polsce i nie pozwolily mi cwiczyc na poczatku bo przybiore na wadze. Były przeciwne przede wszystkim basenowi (poniewaz potem jest sie glodnym tzn zwieksza sie Twoje zapotrzebowanie, a ja uczylam sie jesc ). Panie sa bardzo kompetentne może Ty nie wszystko wiesz ( poza tym nie tylko one tak mowily -w centrum bylam u 2 ale też byłam w innym miejscu i to samo mówił Pan dietetyk). Zawsze w pierwszej fazie"uczenia" jedzenia nie pozwalają ćwiczyc. Moze dlatego nie spadłą waga bo cwiczylam, a znajoma słuchała się Pań i juz ma 15 mniej(tylko miała większa nadwage). Kazde cwiczenia powodują zwiększenie tkanki miesniowej np zaczynając cwiczyć fitness waga na pocżatku mi spadła ale cm wzrosly sama tego doświadczylam. Co do wiedzy ze szkoły podstawoej moze ona jest U Ciebie błedna,,,, w tej kwestii ale ja nie bede kwestionowac opinii dietetyków, którzy chyba mają większa wiedze od ludzi nie zajmujących sie tym zawodowo.