Witam, mam pytanie.
W zeszlym roku mialem wypadek.Broniac sie przed uderzeniem w reke dostalem tak zwanym tulipanem przez co mialem zlamana reke oraz zostaly mi blizny po przecieciu szklem. Myslalem ze sie to zagoi , stosowalem i nadal stosuje contracttubex ale jednak nadal widac.Blizny niektore zginely ale kilka tych glebszych zostalo i chcialbym sie ich pozbyc.Nie wiem jaka metoda jest dobra ile mniej wiecej kosztuje czy np jakis zabieg laserowy (moze ktos przechodzil i czy widac efekty ile razy trzeba taki zabieg przejsc) a moze jakis przeszczep skory lub ewentualnie slyszalem o jakiejs metodzie ze sie wycina sie stare blizny i pozniej sie je rozdrabnia. chodzi mi o to zeby te blizny zniknely poniewaz niektorzy zartuja ze mnie w pracy czy gdzies ze sobie cos robilem po bardzo mocnym upojeniu alkoholowym poniewaz bliznhy nie sa rownomierne i w ogole.Chcialbym jakos ukryc te blizny albo je wyleczyc zeby byly mniej widoczne lub zastapic jakims innym sposobem.Prosze o rady ewentualnie moze ktos moze polecic jakiegos dobrego dermatologa z okolic Warszawy lub z samej stolicy,ewentualnie z Poznania i okolic. Najlepiej jakby sie wypowiedzialy osoby ktore przechodzily takie zabiegi i czy widza efekty.Pozdrawiam.