przez malutka40 2009-09-01, 15:36
Witam ...........zaczelam czytac ten dzial od poczatku,ale nie dokonczylam go poniewaz mysle ze kazdy przypadek jest inny.....
Moj syn ma 9 lat,co 2 miesiace lub nawet co miesiac ma zapalenie krtani,dostaje antybiotyk i zastrzyki dexaven (chyba tak sie pisze) bylam u lekarzy laryngologow z nim,zbadali go i stwierdzili ze to chroniczne zapalenie i przejdzie mu jak dorosnie......ehhh tylko kiedy to bedzie......chcialam aby mu zrobili wymaz ale stwierdzili ze niema takiej potrzeby:(((( ja juz nie wiem co mam z nim robic aby tyle nie chorowal bo odbija to sie na nim i na szkole.....a niestety w szkole na to krzywo patrza ze syn tak chodzi w kratke
od urodzenia choruje na zaburzenia rytmu serca,na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze pomalu zdrowieje........Peter prosze doradz mi co mam zrobic?????
......druga sprawa to ja.......od kilku lat choruje na zatoki,mialam miec sciagana rope,ale sie nie zgodzilam,bardzo sie boje, zawsze mi antybiotyk pomagal,teraz od 2 miesiecy mam zatoki zawalone,bol glowy,wydzielina w gardle...........Prosze moze mi tez cos doradzisz........................ja wiem ze wszyscy tu czekaja na Twoja odpowiedz,i boje sie ze mnie zganisz ze juz nie raz pisales o zatokach ale tak jak pisalam wyżej mysle ze kazdy przypadek jest inny.....bardzo bym chciala abys napisal mi co mam zrobic z synkiem i ze sobą a ja to napewno zrobie,nie mam juz sil na lekarzy do ktorych chodzilam.....Goraco pozdrawiam