Peter napisał(a):Dziecku zrobić posiewy prywatnie z nosa i gardła.
Co do Ciebie - ropę można "ruszyć" za pomocą zastrzyków Euphorbium compositum SN i naświetlania zatok laserem. Ale dogadasz się z jakimś lekarzem?
Co do antybiotyku (bo jak zawalone zatoki), to pewnie potrzebny. Warto by było celowany - też wykonać posiew z nosa i tylnej ściany gardła (bo pewnie spływa wydzielina). I wtedy dobrać antybiotyk. Być może też wskazany w zastrzyku. To tak na teraz.
Masz nadczynność, czy niedoczynność tarczycy?
Dziekuje Peter........dzis jeszcze zapisze dziecko i siebie na wymazy.........a co do zastrzykow Euphorbium compositum SN,to porozmawiam z lekarzem i zobacze co sie da zrobic,ale jesli uwazasz ze to ruszy rope to zrobie wszystko aby je zdobyc.......wlasnie przerwalam pisanie i poszlam zapisac nas na wymazy na poniedzialek rano,ale ja bralam jakies 2 tygodnie temu antybiotyk i nie wiem czy moga mi zrobic czy musze jeszcze poczekac......................a powiedz mi.............jak zrobią mi wymaz to mam czekac na wynik czy odrazu załatwiac zastrzyki Euphorbium compositum SN i je brac???
ja koncem lipca 2008 wycielam tarczyce,i prawde mowiąc nie jestem zorientowana czy mam nadczynnosc czy nie,ale podam Ci wyniki TSH.......z dnia 18 lutego 2009 47,20 norma 0,27-4,20 uIU/mL z dnia 11 maja 2009 0,015 norma 0,4-4,0 uIU/mL
lekarz nie moze mi ustawic takiej dawki Euthyroxu abym miala TSH dobre........teraz biore Euthyrox 175
Bede z Tobą w stałym kontakcie......Pozdrawiam gorąco i dziekuje....