moim problemem są plamy na języku o nierównych kształtach. Najlepiej zobrazuje to fotka pod linkiem:

Białe plamy , czasem są czasem nie, nie boli , nie piecze w sumie nie przeszkadza ale wstyd taki język pokazać. Wygląda troche jak nadżate , troche czerwone w środku.Po mocniejszym szczotkowaniu leci krew. Czasem się nasila czasem przed dłuższy okres brak.Rano czasem spotykam się z białym nalotem na języku. Nie biorę leków tylko witaminki. Chyba na nic nie choruję. Proszę nie wykluczać chorób wenerycznych ale ja nie z takich co się w ten sposób zabawia jak niektórzy pomyślą.
Byłem już u 5 lekarz:
-dentysta powiedział , że to od za częstego mycia żebów. Zabijam dobre bakterie a złe grasują w buzi :-))))
- 2x rodzinny powiedział, że to od sposobu odżywiania a 1x rodzinny , że to musi zobaczyć laryngolog
-laryngolog powiedział , że nie wiadomo co to jest tylko przeczytał regułkę z książki i w sumie wszystko się zgadzało. Nieszkodliwe , nie wiadomo czemu , nie zarazliwe , nie leczy się.
To mnie wcale nie pociesza!!!!
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz : tak to jest TO! jeśli nikt nie wie to może ktoś to ma i walczy z tym :-)