Mam 16 lat (prawie bo skoncze w lutym heh) i od rku borykam się z prpblemem bardzo wsttydliwym jak dla mnie jest to pocenie się.
Moje objawy według mnie są dziwne gdyż:____ wstaje z rana dotykam palacami pod pachy i troche sa mokre, kiedy wychodze do szkoły to w czasie drogi to czuje ze jest mi zimno pod pachamii( a co najgorsze teraz sa takie wielkie mrozy), jestem w szkole i na 2 lekcji mam tak mokre pachy ze szok musze isc do łazienki aby je wytrzec chusteczką dodaje jeszce ze nie cwiczyłam na w-f tylko siedziała na lekcji bez zadnych wysilen fizycznych, kiedy przychodze do domu to po ok 30 min jest juz wszystko ok pachy suche jak ręką odjął. ___I przez cały wieczór jest wszystko wporządku, kiedy wstaje z rana znowu powtarz się ten problem i tak w kółko.
Przez ten problem nie moga nosić jasnych koszulek. np lubie szar e koszulki ale to juz dla mnie przeszłośc( zbliz się lato nie wiem co bedzie jak sobie z tym poradze:( ) , podczas lekcji jestem skrępowana gdyz mam te plamy pod pachami, a co najgorsz e ten pot przechodzi przez grube bluzy <koszmar>
^^____Moze znacie jakieś leki na to ???? Czym to moze być spowodowane??? Znacie moze kogs takiego z takim problemem a moze jestem wyjątkowa :( ZAPRASZAM DO ROZWIJANIA TEGO TEMATU I LICZNYCH PORAD . DZIĘKUJE WSZYSTKIM__________^^