przez elizear 2010-03-02, 22:09
Mam podobne problemy z pamięcią i koncentracją. Ostatnio bardzo się nasiliły. Wpadłam w panikę i trafiłam na tą stronę. Posłuchałam waszych rad i poszłam do lekarza. Zrobiłam badania krwi, poziomu żelaza, glukozy, ALAT, ASPAT, TSH 3, cholesterol. Mam lekko podwyższony cholesterol 201, WBC 10,24, EUT 7,63 i 74,5 LYMPH 16,1, EO 0,9. Reszta jest w normie. Także żelazo. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam 41 lat. Nigdy nie miałam takich kłopotów z pamięcią. Zapominam słów, nie mogę zrozumieć tego co czytam. Zawsze bardzo dużo czytałam. Często nie dociera do mnie treść słów mojego rozmówcy. Mam stany jakby umysł oddzielał się od ciała. Ostatnio nawet moi synowie zwrócili mi uwagę, że coś jest ze mną nie tak. Wszyscy się bardzo denerwujemy. Nie wiem co dalej. Boję się iść do neurologa, ponieważ kiedyś leczyłam się na depresję po kłopotach rodzinnych. Miewam objawy różnych chorób, a po zrobieniu badań okazuje się, że wszystko jest w normie i kończę na lekach na depresję. Ale teraz leki biorę cały czas a z moją pamięcią jest coraz gorzej. Więc co mam o tym myśleć.