przez Rafał300 2008-11-06, 17:32
Witam,
Miałem (jeszcze trochę mam) podobne problemy. Nie palę trawy od czterech miesięcy. Mam za sobą 10 lat palenia.
Jeżeli jest ktoś, kto to czyta, to znaczy, że najprawdopodobniej chce rzucić to gówno. Zastanawiasz się jak? Najlepiej zrob to dzisiaj. Stopniowe odstawianie nic nie daje. Prędzej czy później zaczyna się spowrotem palić. Jeżeli masz takich znajomych, którzy Cię do tego namawiają, najlepiej się z nimi nie zadawaj.
Jeżeli już przestałeś palić: Kup sobie lecytynę 1200 forte (trzy razy dziennie 1kaps), Krzyżówki Panoramiczne 300 (300 dlatego, że inne są dla mnie za trudne), czytaj książkę (najlepiej codziennie, chociaż 20 stron przed snem), Staraj sie raz na tydzień nauczyć czegoś na pamięć.
10 lat palenia zrobiło ogromne spustoszenia w moim mózgu. Nie potrafiłem powiedzieć co robiłem wczoraj, po pewnym czasie doszły do tego paranoje, unikanie ludzi, zamknąłem się w sobie, zostawiła mnie dziewczyna (z mojej winy oczywiście). Po czterech miesiącach jest trochę lepiej (potrafię mniej więcej opisać co robiłem dwa, trzy dni wstecz).
Polecam wpisać w google "dingo, dobrze gada", bodajrze na wrzucie jest taki koleś który wie co to narkotyki.
"słyszałem o narkotykach wiele opinii, mądrych, mniej mądrych, głupich.."